Ιπποκράτους 10-12
10679, Αθήνα
213.042.8748
Εξυπηρέτηση Πελατών ( 09:00 - 17:00 )
info@jetsolutions.gr
support@jetsolutions.gr
WE ARE CREATIVE

Η μικρη μας... Ιστορια

Καλώς ήρθες στην JETSolutions

Η JETSolutions είναι εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών. Ασχολείται με την κατασκευή, τον σχεδιασμό και την προώθηση ιστοσελίδων καθώς και με εφαρμογές κινητών ή σταθερών συσκευών όπως Android, iOS, Windows ή συστήματα ERP/CRM  από το 2008 έως και σήμερα.

Η εταιρεία μας επικεντρώνεται κυρίως σε έναν συνδυασμό χαμηλής τιμολογιακής πολιτικής, την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και την καινοτομία.

Οι άνθρωποι μας είναι καταρτισμένοι στον χώρο του προγραμματισμού, της γραφιστικής καθώς επίσης και του Digital Marketing με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο δίκτυο ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο που αποτελείται από συνεργάτες του εξωτερικού όπου έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε για εσένα ακόμα πιο ποιοτικά, αξιόπιστα αλλά προπαντός οικονομικά προσιτά projects.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της εταιρεία μας είναι να δημιουργούμε, ανεξάρτητα από το αντικείμενο που θα χρειαστεί να εργαστούμε, ένα project που θα καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες του πελάτη και θα πληροί όλες τις αναγκαίες προδιαγραφές. Για παράδειγμα, να είναι εύχρηστο, κομψό, ελκυστικό προς τον χρήστη, γρήγορο και προσβάσιμο από όλες τις σταθερές ή κινητές συσκευές.

 

Η αποστολή μας είναι απλή.

Γρήγορη έναρξη & υλοποίηση εργασιών.
Δεδομένου της πολυετής εμπειρίας των ανθρώπων μας σε θέματα που αφορούν το Web και τις ιστοσελίδες, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει έτοιμα πακέτα με όλες τις τελευταίες προδιαγραφές που ένα site έχει πραγματικά ανάγκη. Με την αγορά ενός από τα πακέτα μας, θα έχετε καλύψει σχεδόν το 80% με 90% των αναγκών σας σε κόστος αρκετά προσιτό.

Μέσω αυτής της απλής αποστολής που διαθέτουμε, έχουμε ως στόχο την καλύτερη συνεργασία μεταξύ εταιρίας και πελάτη, με σαφήνεια, διαφάνεια και διάρκεια.Jetsolutions Creative


WEB DESIGN GROUP

Οι άνθρωποι μας αναγνωρίζουν πολύ καλά το γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, να είναι δηλαδή εύχρηστη, λειτουργική, κομψή και 100% συμβάτη με όλες τις συσκευές. Χρησιμοποιώντας αυτά τα βασικά στοιχεία, μπορούμε να συνεργαστούμε για τα πιο απαιτητικά projects.

Ακολουθούμε όλες τις βασικές καθώς και τις τελευταίες τεχνολογίες για τον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας.

WEB DEVELOPMENT GROUP

Το υψηλά καταρτιζόμενο προσωπικό μας σε Ελλάδα και εξωτερικό μπορεί να υλοποιήσει και τα πιο απαιτητικά projects. Βασικά στοιχεία των ανθρώπων καθώς και των συνεργατών μας, είναι η συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη σε καινούργιες τεχνικές, στην ασφάλεια, στην σταθερότητα και την λειτουργικότητα μιας σελίδας.

Παρακολουθούμε και ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες εξελίξεις σε όλες τις σημαντικές τεχνολογίες όπως php, javascript, java, Ruby rails καθώς και άλλες λοιπές τεχνολογίες προγραμματισμού.


ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

CEO & LEADER OF ALL GROUPS
Tony Scott

Tony Scott

CREATIVE DIRECTOR
Jane Dreyer

Jane Dreyer

HR MANAGER
Nisha Smith

Nisha Smith

ART DIRECTOR


Lets Get Started
your project

We will help you to achieve your goals and to grow your business.

REQUEST A QUOTE