Ιπποκράτους 10-12
10679, Αθήνα
213.042.8748
Εξυπηρέτηση Πελατών ( 09:00 - 17:00 )
info@jetsolutions.gr
support@jetsolutions.gr

Πολιτικη Εταιριας & Εργασιων

Τομεας 1ος - Επικοινωνια και προσφορα

Το πρώτο βήμα και σημαντικό, είναι να γίνει η αρχή.

Εφόσον πραγματοποιηθούν οι πρώτες επαφές, είτε αυτό μπορεί να είναι μέσο κάποιου email ή τηλεφωνικός, θα προγραμματίσουμε ένα ραντεβού στον χώρο ή τον χώρο μας προκειμένου να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ποιο ουσιαστική συζήτηση γύρο από την ιδέα σας.

Οι προσδοκίες μέσα από ένα meeting θα έχουν ως αποτέλεσμα να…

  • Ενημερωθούμε πλήρως για το project & τους στόχους σας
  • Γίνει μια ουσιαστική συζήτηση γύρο από το διαδίκτυο και για θέματα που ίσως να σας απασχολούν

Εφόσον συλλέξουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, θα δημιουργήσουμε με βάση αυτές την καλύτερη, δυνατή και οικονομική στρατηγική για την επίτευξη τον στόχων σας.

Η προσφορά βγαίνει σχετικά άμεσα, εντός 24-48 ώρες

Τομεας 2ος - Εναρξη Εργασιων

Οι εργασίες, εφόσον προηγηθεί η τελική καταγραφή των απαιτήσεων και για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε, θα πρέπει να καταβληθεί ως εγγύηση το 30%, ένα επιπλέον 30% κατά την πρόοδο της σελίδας, και το υπόλοιπο ποσό θα γίνει εκκαθάριση με την παράδοση.

Τομεας 3ος - Καταχωριση ονοματος & φιλοξενια ιστοσελιδας

Εξίσου σημαντικό είναι η καταχώριση ενός ονόματος/Domain Name σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο και η φιλοξενία.

Ένα Domain συνήθως συνιστάται να μπορεί να επικεντρωθεί γύρο από το Brand Name της επιχείρισης. Ωστόσο ένα Domain μπορεί να είναι γενικά της επιλογής σας ή σε άλλη περίπτωση μπορούμε να σας δώσουμε τις προτάσεις μας για ένα ιδανικό Domain με βάση το αντικείμενο.

Οι καταλήξεις ενός Domain είναι αρκετές, κάποιες βασικές ωστόσο είναι (.gr, .com, .net, .info, .org, com.gr ) κ.λ.π

Η φιλοξενία μιας σελίδας πρέπει συνήθως να πηγαίνει με τις απαιτήσεις της εκάστοτε σελίδας έτσι ώστε να αποφευχθεί ή να μειωθεί το ενδεχόμενο μιας μεταφοράς. Κυρίως για λόγους πρακτικούς και λειτουργικότητας.

Τομεας 4ος - Η συμμετοχη σας ειναι σημαντικη

Η εταιρία αναλαμβάνει και εξολοκλήρου σε κάποιες περιπτώσεις την δημιουργία του περιεχομένου μιας σελίδας σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Ωστόσο στην περίπτωση που το περιεχόμενο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο από εσάς, μπορείτε παράλληλα και ενώ η σελίδα βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης να το συγκεντρώνετε έτσι ώστε να μπορέσουμε να το έχουμε σύντομα και να προχωρήσουμε και με βάση αυτό.

Συνιστάται το περιεχόμενο και συγκεκριμένα τα κείμενα που θα αφορούν την επιχείριση σας, να είναι σε πρώτη φάση διατυπωμένα από εσάς τους ίδιους γιατί εσείς γνωρίζετε καλύτερα και με απολυτή σαφήνεια αυτό που πρέπει να παρουσιαστεί.

Τομεας 5ος - Υλοποιηση και Παραδοση εργου

Κοιτάμε πάντα να υλοποιούμε στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα με τον εκάστοτε πελάτη χωρίς να παρεκκλίνουμε πουθενά.

Projects που αναπτύσσονται κυρίως σε WordPress και μέσω του JSTheme, υλοποιούνται σχεδόν με μηδαμινά έξοδα των Plugins που θα χρειαστούμε. Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με αρκετούς Developers από γνωστά Plugins και μπορούμε να προμηθεύουμε γνήσια plugin αλλά χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης. Όταν και αν ο πελάτης το επιθυμεί το αγοράζει σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μετά από κάθε επιτυχημένη δουλειά περιμένουμε από τους πελάτες μας όσο το δυνατόν περισσότερα σχόλια, καλά ή αρνητικά ώστε να μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Τομεας 6ος - Παραδοση με τα κλειδια στο χερι

Στην εταιρία μας κάθε δουλειά που ολοκληρώνουμε δεν παραδίνουμε μόνο την προβολή, Έχετε 100% τον πλήρη έλεγχο και τα δικαιώματα της ιστοσελίδας/επιχείρισης σας.

Με την παράδοση κάθε έργου που φτιάχνετε με “open source” λογισμικά, διατηρείτε ή δεν διατηρείτε συνεργασία με την εταιρία μας, παίρνετε 100% τα κλειδιά και τα δικαιώματα της επιχείρισης σας. Δεν κρατάμε, δεν εμφανίζουμε μικρά ή και ακόμα κρυφά γράμματα στα συμφωνηθέντα μας, διατηρούμε καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας με τον πελάτη, απόλυτη διαφάνεια και σαφήνεια πριν ξεκινήσουμε.

Τομεας 7ος - Τελειωσαμε!! Ωρα για εκπαιδευση...

Εφόσον η σελίδα έχει ολοκληρωθεί θα πραγματοποιηθούν όλοι η απαραίτητοι έλεγχοι κυρίως για την λειτουργικότητα και την ασφάλεια.

Τέλος, ένας άνθρωπος μας θα είναι στην διάθεση σας για την εκπαίδευση με το σύστημα διαχείρισης ώστε να είστε σε θέση να παρέμβετε σε κάποιους τομείς όπως κείμενα, εικόνες, άρθρα κ.λ.π