Ιπποκράτους 10-12
10679, Αθήνα
213.042.8748
Εξυπηρέτηση Πελατών ( 09:00 - 17:00 )
info@jetsolutions.gr
support@jetsolutions.gr
Οι Υπηρεσιες μας

Ελάτε σε εμάς μόνο με την ιδέα, τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.
Έχουμε την τεχνογνωσία, τις ιδέες, τις λύσεις & τις προτασεις.
Στο τέλος η συνταγή θα είναι κάτι μοναδικό

Κατασκευη Στατικης Ιστοσελιδας

Μια στατική σελίδα από την Jetsolutions αποτελεί μια οικονομική λύση για επαγγελματική ή προσωπική χρήση. Παρουσιάστε την δουλειά σας με ποιότητα και ακρίβεια.

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Κατασκευη Eshop

Απεριόριστα προϊόντα και δυνατότητες Εξειδικευόμαστε στην μελέτη, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός eshop. μπορούμε να φτιάξουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για όλους τους κλάδους.

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Προωθηση ιστοσελιδων seo

Προώθηση ιστοσελίδας απαιτεί ένα σωστό Search Engine Optimization που θα βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης στην αξιολόγηση και κατ' επέκταση στην κατάταξη της ιστοσελίδας ακόμα γρηγορότερα.

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Διαχειριση Server

Ότι χρειάζεστε είναι εδώ. Προσδοκούμε στην παροχή υψηλών απαιτήσεων σε προσιτές τιμές. Αν δεν διαθέτετε τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τον server σας, είμαστε εδώ και δίνουμε την λύση

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Μεταφορα Ιστοσελιδας απο ενα CMS σε αλλο

Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς την πλήρη μεταφορά του CMS σας σε οποιοδήποτε άλλο. Όπως από πλατφόρμα Joomla σε WordPress ή Drupal και το ανάποδο.

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Κατασκευη Δυναμικης Ιστοσελιδας

Απεριόριστες σελίδες και δυνατότητες Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας γίνεται ακόμα πιο προσιτή και εύχρηστη από ποτέ. Μπορείτε να αλλάξτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας άμεσα και εύκολα

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Διαφημιση Google AdWords

Στοχευμένη δημιουργία καμπάνιας από την Jetsolutions. Δώστε στην σελίδα σας σε συνδυασμό με το Google Adwords το απόλυτο απλό για αύξηση της επισκεψιμότητας αλλα και του τζίρου τις επιχείρησης σας.

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Ενημερωση περιεχομενου ιστοσελιδας

Ένας από τους ποιο σημαντικούς παράγοντες για μια ιστοσελίδα για να μπορέσει να ανέβει αλλά και να διατηρηθεί σωστά στης μηχανές αναζήτησης είναι η συνεχής ενημέρωση της. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να δώσουμε την λύση.

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Βελτιστοποιιηση Server

Αν βλέπετε ότι η σελίδα σας τρέχει αργά, οφείλετε συνήθως στην κίνηση του server σας, τότε ίσως ήρθε ο καιρός να κάνετε βελτιστοποίηση και διαμόρφωση του server σας.

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Γραφικα στοιχεια

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τον σχεδιασμό της προσωπική σας κάρτας, της ιστοσελίδας σας, την δημιουργία της μακέτας σας, επαγγελματική επεξεργασία εικόνων & δημιουργία vectors, γενικά γραφικά στοιχεία, αυτά και άλλα πολλά!!!

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Κατασκευη Custom CMS

Μπορούμε να αναπτύξουμε ειδικές εφαρμογές αλλά και CMS από το μηδέν. Πλήρες προσαρμοσμένο στα μέτρα και τις ανάγκες σας.

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Διαφημιση στο facebook

Θέλετε με ένα μικρο προϋπολογισμό να αποκτήσετε νέους πελάτες και περισσότερα έσοδα; Τότε δημιούργησε σήμερα την δική σου διαφήμιση στο facebook και κανε και εσύ ότι και οι ανταγωνιστές σου.

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Διαχειριση & Εγκατασταση ιστοσελιδας

Η ομάδα μας είναι στην διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή.Πλήρης προσαρμοσμένες εργασίες στα μέτρα και στις ανάγκες σας όπως μια εγκατάσταση ενός site ή και την διαχείριση του

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία

Βελτιστοποιίηση Server & Hardening

Η ασφάλεια σε έναν server και για ένα site όπως e-shop & sites που ανταλλάζουν γενικά δεδομένα και χρηματικά ποσά είναι αρκετά σημαντική και ουσιαστική

Δείτε αναλυτικά την υπηρεσίαLets Get Started
your project

We will help you to achieve your goals and to grow your business.

REQUEST A QUOTE

Things we have done

We are building bridges in web technology in order to connect the client’s goal to reality

VIEW FULL PORTFOLIO