Ιπποκράτους 10-12
10679, Αθήνα
213.042.8748
Εξυπηρέτηση Πελατών ( 09:00 - 17:00 )
info@jetsolutions.gr
support@jetsolutions.gr

Διαφημιση Google Adwords

Google Adwords - Διαφημιστικη καμπανια

Τι είναι το Google Adwords

Η Καμπάνια Google Adwords είναι ένα άμεσο εργαλείο γρήγορης και στοχευόμενης προβολής μέσω της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης Google

GOOGLEADWORDS

Τι είναι το Google Adwords και τι μπορεί να προσφέρει σε μια επιχείρηση!

Λίγα και σύντομα... Λόγια

Το Google Adwords είναι ένα εργαλείο που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό ρόλο για την σελίδα σου. Μέσω του Google Adwords μπορείς να στοχεύσεις σε λέξεις ή φράσεις κλειδιά με πολλαπλές δυνατότητες και κριτήρια. Το ανερχόμενο κόστος μιας διαφήμισης υπολογίζετε από τα κλικ ή τις εμφανίσεις ανάλογα με την καμπάνια που έχει δημιουργηθεί.

Τελικά ποιές είναι οι δυνατότητες Google Adwords;

Λεξεις-Φρασεις κλειδια

Η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τον διαφημιζόμενο επιλεγεί τις καταλληλότερες λέξεις ή φράσεις κλειδιά που πιστεύει εκείνος ότι αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος του αντικειμένου που τον ενδιαφέρει. Μια λέξη ή φράση κλειδί θα πρέπει να είναι με βάση την αναζήτηση που θα έκανε ένας οποιοσδήποτε μελλοντικός πελάτης σας.

Μέσω του Google Adwords μπορούμε να δούμε σε μια online πλατφόρμα την ανταγωνιστικότητα από τις λέξεις ή φράσεις κλειδιά που έχουν επιλεγεί, το κόστος του κάθε κλικ και πολλές ακόμα πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν για μια αποτελεσματική καμπάνια.


Το Google Adwords στοχευει ακομα και γεωγραφικα

Μέσω του Google Adwords μπορείτε να κάνετε τις διαφημίσεις σας να εμφανίζονται σε χρήστες από διάφορες χώρες. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε μια διαφήμιση η οποία θα ανταπεξέλθει σε αναζητήσεις από ανθρώπους που ζουν στην Αγγλία, Γερμάνια κ.λ.π

Ένα παράδειγμα για να δείτε ποιους θα μπορούσε να εξυπηρετήσει μια καμπάνια με στόχο μια άλλη χώρα.
Ένα ταξιδιωτικό γραφείο, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θέλει να στοχεύσει σε πελάτες από το εξωτερικό.


Αποτελεσματα και κοστος

Ένας διαφημιζόμενος που θα χρησιμοποιήσει το Google Adwords ασφαλώς θα χρειάζεται στατιστικά δεδομένα έτσι ώστε να μπορεί να κρίνει και να προχωρεί αναλόγως. Το Adwords διαθέτει τα πιο αξιόπιστα και ακριβή στοιχειά, είτε μέσω του ίδιου του Adwords είτε μέσω του Google Analytics, γι’ αυτό και ίσως θεωρείτε ένα από τα πιο μοναδικά εργαλεία όπου ένας διαφημιζόμενος μπορεί να παρακολουθεί πλήρως τις διαφημίσεις του.

Το Google Adwords δεν έχει κάποιο χρηματικό πλαφόν για ξεκίνημα, ωστόσο καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι δεν θα πρέπει να υπολογίζουν σε λιγότερο από 100€ ως αρχικό κεφάλαιο.ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥSEARCH ENGINE OPTIMIZATION

  • Μέσα από την ιστοσελίδα «On page seo» και έξω από αυτή «Off page seo»
  • Για μια ιστοσελίδα που θέλει να δημιουργήσει στόχους και προοπτικές χρειάζεται το SEO να γίνετε καθημερινά και ορθά, ώστε να μπορεί να σκαρφαλώσει και να διατηρηθεί στα πρώτα αποτελέσματα τον μηχανών αναζήτησης και ανοδικά στα οργανικά αποτελέσματα.
  • Η λογική του Search Engine Optimization είναι απλή και λογική, απαιτεί όμως καθημερινή ενασχόληση και προώθηση.


Οι γνωσεις καιοι επιλογες μας


CMS: WORDPRESS

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με βάση wordpress.

98%

CMS: Joomla

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με βάση Joomla

85%

CMS: DRUPAL

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με βάση Drupal

60%

CMS: Custom

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας από σχεδιασμό και ανάπτυξη από το μηδέν. Για συγκεκριμένες περιπτώσεις και απαιτήσεις.

90%

Will work together

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας από CMS της επιλογή σας.
Αν έχετε κάποιο διαφορετικό cms και θέλετε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας επάνω σε αυτό, είμαστε στην διάθεση σας.

?

Βημα πρωτο: Ας μιλήσουμε

Θα σας ακούσουμε προσεκτικά, θα καταγράψουμε πλήρως το Project και την ιδέα σας. Η δική σας ιδέα θα είναι για εμάς πρόκληση και έμπνευση, για αυτό είμαστε έτοιμη να ξεκινήσουμε.

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με βάση Joomla