Ιπποκράτους 10-12
10679, Αθήνα
213.042.8748
Εξυπηρέτηση Πελατών ( 09:00 - 17:00 )
info@jetsolutions.gr
support@jetsolutions.gr

Πως θα ξεκινησεις ενα Website

Αγνοια η Γνωση; | Η Jetsolutions ανοιγει τα χαρτια της

Αν θέλεις να μάθεις πως θα ξεκινήσεις ένα web site είσαι στο κατάλληλο σημείο.

Εδώ θα βρεις τις πιο σημαντικές πληροφορίες για το πως θα ξεκινήσεις ένα website μέσω της εταιρείας μας.

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ

Δεν μπορεί να υπάρξει επιτυχία χωρίς βάση

Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με μια καταγραφή αναγκών & απαιτήσεων, εύρεση ενός κατάλληλου Domain name σε συνδυασμό με το Brand της επιχείρησης, εάν αυτό δεν υπάρχει. Την επιλογή φιλοξενίας της ιστοσελίδας σε ταχύτατους Servers και την επιλογή ή προτίμηση της πλατφόρμας/cms κατάλληλο για την εκάστοτε χρήση... Εφόσον έχει γίνει πλήρη καταγραφή των αναγκών της επιχείρησης, θα λάβετε πολύ σύντομα (εντός 48 ωρών) την πρόταση μας που θα περιλαμβάνει όλη την βάση που είναι η κατασκευή ιστοσελίδας καθώς και η προώθηση της.

Οι ανάγκες ενός website ποτέ δεν είναι ίδιες και για τον λόγο αυτό, πάντα τις αντιμετωπίζουμε μοναδικά.

Σε κάθε website, με βάση τις ανάγκες, ο χρόνος υλοποίησης που μπορεί να απαιτείται ή και το κόστος ακόμα μπορεί να αλλάξουν. Ένα καινούργιο website ποτέ δεν είναι πάντα το ίδιο, ούτε για τον πελάτη ούτε για την εταιρεία.

Ζητήστε σήμερα μια εκτίμηση εντελώς δωρεάν

Προϋποθέσεις για να ζητήσεις μια προσφορά δεν υπάρχουν. Μπορεί όμως να υπάρχουν βασικές προϋποθέσεις όταν είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την συνεργασία σου με την εταιρεία μας. Πριν απ' αυτό όμως, θα πρέπει να γνωρίζεις τον μέσο όρο του διαθέσιμου Budget που μπορείς να κυμανθείς, για το ξεκίνημα ή την επέκταση της επιχείρησης σου. Επίσης, για να χτίσεις και να διατηρήσεις μια υγιή επιχείρηση, να είσαι έτοιμος και υπομονετικός γιατί πρέπει να ακολουθήσεις μια δύσκολη αλλά ασφαλή και εγγυημένη πορεία. Στο διαδίκτυο οι επιχειρήσεις ανταμείβονται ακολουθώντας βασικές αρχές και καθαρές τεχνικές. Ένας γρήγορος και σύντομος δρόμος δεν έχει νόημα για μια επιχείρηση που θέλει να έχει ζωή και να βλέπει μπροστά.

Αν είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την δραστηριότητα σου στο διαδίκτυο σε συνεργασία με την εταιρεία μας, θέλουμε να γνωρίζεις ότι μπορούμε να σου παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές μαζί με μια άμεση και πλήρη υποστήριξη.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Υπάρχει Success Story, είναι αληθινό και ακολουθείται από 2 βασικά στοιχεία.

Μια επιτυχημένη και υγιής επιχείρηση μπορεί να βασιστεί σε 2 παράγοντες. Στο Brand name, αν είναι μια υφιστάμενη επιχείρηση και στο να διαθέτει αρκετά μεγάλο πελατολόγιο το οποίο μπορεί να ακολουθήσει την επιχείρηση και μέσω του web. Ο άλλος παράγοντας είναι να ξεκινήσει με βασικές τεχνικές όπως Full SEO και κυκλικό Marketing με διαφημίσεις σε Social media & Google.

Και στις 2 περιπτώσεις, είτε μιλάγαμε για μια υφιστάμενη επιχείρηση είτε για μια καινούργια, θα πρέπει απαραίτητα να ασχοληθεί κάποιος με αυτές τις τεχνικές σε μια ιστοσελίδα.

Γιατί πρέπει να είμαστε SEO READY και γιατί δεν πρέπει να ακολουθούμε κακές τεχνικές;

ξεκινηστε ενα website & seo

Ο Διονύσης ως CEO της εταιρείας Jetsolutions, ασχολείται με τον τομέα του Digital Marketing όπως η προώθηση μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο μέσω βασικών εργαλείων και τεχνικών. Εκτός από την ουσιαστική και πρακτική του εργασία στον χώρο του Web και του Marketing, παρέχει σε υφιστάμενους ή μη πελάτες Consulting για την σωστή προώθηση αλλά και για μια υγιή μακροχρόνια πορεία μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.

Μια φράση που χαρακτηρίζει τον Διονύση όπως αναφέρει συνεχώς ο ίδιος είναι ότι: «στο διαδίκτυο, όπως και στην ζωή, απαιτείται καθημερινός αγώνας, είτε για την επιβίωση μιας επιχείρησης είτε για την προώθηση της».

Ο εύκολος δρόμος ή τα γρήγορα αποτελέσματα δεν υπάρχουν, αν κάποιος σου υποσχεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μια καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Δεν θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος/πελάτης να σκεφτεί τίποτα παραπάνω από το ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα καλό οργανικό αποτέλεσμα.

Αλλά, θα πρέπει να τεθεί ένα σημαντικό ερώτημα... τι επιχείρηση θέλεις; Μια επιχείρηση με ημερομηνία λήξης ή μια με μέλλον και πορεία;

Σε καμία περίπτωση η εταιρεία μας δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα, ωστόσο μπορεί να εγγυηθεί ότι με τον χρόνο θα έρθουν και τα αποτελέσματα.