Ιπποκράτους 10-12
10679, Αθήνα
213.042.8748
Εξυπηρέτηση Πελατών ( 09:00 - 17:00 )
info@jetsolutions.gr
support@jetsolutions.gr

Black hat SEO

Black hat SEO...

Black hat SEO… Τι συμβαίνει με το Black hat SEO και γιατί είναι επικίνδυνο!

Black Hat SEO, γιατί πρέπει να αποφύγουμε να το χρησιμοποιήσουμε στην ιστοσελίδας μας και τι πρέπει να φοβόμαστε.

BLACKHATSEO

ΤΙΚ - ΤΑΚ, ΤΙΚ - ΤΑΚ | Τι είναι αυτό που κάνει το Black hat SEO επικίνδυνο για την επιχείρηση σου! Θέλεις μια επιχείρηση με μέλλον ή με χρονόμοτερο!

BLACKHAT SEO

Blackhat SEO

Black Hat SEO είναι μια τεχνική καθόλου φιλική για τις μηχανές αναζήτησης καθώς και μη αποδεκτή, φέρνει πολύ γρήγορα αποτελέσματα για μια ιστοσελίδα αλλά συνήθως αποτελέσματα με σοβαρές κυρώσεις στο μέλλον από τις μηχανές αναζήτησης. Η ουσία του Black Hat SEO ξεγελάει τις όποιες αδυναμίες των μηχανών αναζήτησης και τις κάνει «προσωρινά» να μπερδέψουν τα αληθινά οργανικά αποτελέσματα καθώς και τα ψεύτικα. Τις περισσότερες φορές δεν εντοπίζεται αμέσως αλλά σίγουρα εντοπίζεται στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον.

- Τι ειναι το Black Hat SEO -

    Τι μπορεί να συμβεί αν μια ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Black Hat SEO

  • Σε περίπτωση που εντοπιστεί ότι η ιστοσελίδα σου χρησιμοποιεί τέτοιες τεχνικές, κινδυνεύει να μπει σε Blacklist το Domain. Η μονή λύση στο πρόβλημα αυτό δεν είναι ασφαλώς κάποια επικοινωνία στην Google, θα πρέπει να αλλάξετε IP και Domain. Με άλλα λόγια, ξεκινάτε πάλι από το μηδέν

  • Πιθανότατα θα έχετε παρατηρήσει πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που αλλάζουν συχνά ονόματα, φανταστείτε γιατί.

  • Βασικά αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε την τεχνική του Black Hat SEO να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα θα σας καταλάβουν και τότε θα συμβούν αυτά που αναφέραμε παραπάνω.
  • Πριν κάνεις οποιαδήποτε βεβιασμένη κίνηση, σκέψου τι είδους επιχείρηση θέλεις! Μια με ημερομηνία λήξης ή μια με μακροχρόνια πορεία και μέλλον!!!


ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟBLACK HAT SEO

Αν θέλεις να έχεις μια σωστή, σταθερή, υγιή και μακροπρόθεσμη πορεία στο διαδίκτυο καθώς και στις μηχανές αναζήτησης, θα πρέπει να διαλέξεις τον δρόμο που απαιτεί αρκετή δουλεία και καθημερινή εργασία με την δυνατότητα του White hat SEO.

Να είσαι, αρχικά, υπομονετικός και να μείνεις στις τεχνικές που μπορεί να απαιτούν αρκετό χρόνο στα απαιτούμενα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο δρόμος για ένα μέλλον μακροπρόθεσμο για την επιχείρηση σου.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Αν έχεις παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά της ιστοσελίδας σου στο διαδίκτυο ή έχει κοπεί η επισκεψιμότητα απότομα, επικοινωνήσε μαζί μας άμεσα.

Αν έχεις ακόμα και υποψίες ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο και θα σε βοηθήσουμε να μάθεις περισσότερα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

SEO - Τι ειναι;

Μάθε τα πάντα για το SEO
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

On Page SEO - Τι ειναι;

Μάθε τα πάντα για το On Page SEO
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Off Page SEO - Τι ειναι;

Μάθε τα πάντα για το Off Page SEO
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...