Ιπποκράτους 10-12
10679, Αθήνα
213.042.8748
Εξυπηρέτηση Πελατών ( 09:00 - 17:00 )
info@jetsolutions.gr
support@jetsolutions.gr

JSTheme Framework

Η εταιρεία μας για τις πλατφόρμες WordPress & Joomla στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιεί το δικό της Theme/Framework για την υλοποίηση ενός site.

Τι αφορά την κάθε πλατφόρμα
Joomla: Υπάρχουν 2 εκδοχές μεταξύ άλλων μέσω των πυρήνων Helix & Gantry Framework.
WordPress: Υπάρχει μια εκδοχή με βασικό πυρήνα backend το Redux Framework.

Τα παραπάνω Frameworks έχουν διαμορφωθεί μέσω δικού μας κώδικα και ενός ενσωματωμένου libary. Καθαρός και ασφαλής κώδικας.

Πληροφορίες που αφορούν και τις 2 πλατφόρμες

Τα παραπάνω Frameworks δεν έχουν επιλεγεί τυχαία ώστε να χτίσουμε το μέλλον των πελατών μας, περισσότεροι από 500 γνωστοί Developers δουλεύουν με τα παραπάνω Frameworks, περισσότερα από 1000 Themes έχουν φτιαχτεί και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τα παραπάνω Frameworks.

Παρόλα αυτά, η Jetsolutions έχει δημιουργήσει μέσω αυτών των Framework μια δική της δομή πλήρως προσαρμόσιμη με βάση τις ανάγκες του κάθε Project, χωρίς περιορισμούς ή όρια στο βασικό στήσιμο ή την υλοποίηση ενός site.

Ένα Framework δεν σου δίνει τίποτα έτοιμο, δεν είναι ένα έτοιμο site ή Theme, το καθένα από αυτά προσφέρει απλά δυνατότητες στους Developers για να αναπτύξουν κάτι όπως μόνο αυτοί ξέρουν και επιθυμούν, και αυτές τις δυνατότητες εμείς τις έχουμε αξιοποίηση στο έπακρο και μέρα με τη μέρα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι μέσα από εργαλεία που εμείς η ίδιοι δημιουργούμε.

Σε κάθε ένα από αυτά έχουμε δημιουργήσει ή επανακωδικοποιήσει ένα μεγάλο μέρος, αλλά έχει ενσωματωθεί και ενα μεγάλο «libary» με δυνατότητες και επιλογές που κάνουν την ανάπτυξη της ιστοσελίδας ακόμα πιο επαγγελματική, φιλική και πλήρως προσαρμόσιμη.

Για τα παραπάνω Project που αφορούν τα Frameworks από την Jetsolutions, έχει δημιουργηθεί μια ομάδα από καταρτισμένους Web Developers & Designers για την ανάπτυξη, Experts debuggers για την ανάλυση και διόρθωση σφαλμάτων και Security analysts για την ασφάλεια.

Δεδομένου των ερωτήσεων που λαμβάνουμε συχνά, έχουμε δημιουργήσει την παρακάτω σελίδα όπου μπορείτε να δείτε μια σύγκριση ενός Public Theme VS Own Framework by Jetsolutions.

Επίσης έχουμε συγκεντρώσει τις πιο «HOT» ερωτήσεις πελατών βάση δημοτικότητας.

Δες την Σελίδα!